Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Οι βόλτες με το μωρό και τα ψώνια σε εμπορικό κέντρο! [pics]

Μετά από κάποια χρόνια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Florida, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε πλέον μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Miami και για λίγο καιρό έπρεπε να μένουν εκεί μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Σπύρο και την Μάργκω. Στο εξωτικό Miami μάλιστα γεννήθηκε και το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ο μικρός Κωνσταντίνος, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε ενός έτους.

Ήδη από το καλοκαίρι, η οικογένεια Πατίτσα εγκαταστάθηκε ξανά στην πατρίδα. Η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία συνεχίζει να απέχει από την τηλεόραση από τη μέρα που απέκτησε τα πανέμορφα παιδιά της, αφιερώνει όλο της τον χρόνο σ’ εκείνα αλλά και στον σχεδιασμό της δική της συλλογής με σανδάλια. Έτσι, το πρόγραμμα έχει αμέτρητες βόλτες και παιχνίδια με τα τρία αγγελούδια της!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνέλαβε την Μαριέττα με τον Λέοντα και τα παιδιά τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να απολαμβάνουν τις βόλτες τους και τα ψώνια τους. Η ευτυχισμένη μανούλα ήταν συνεχώς δίπλα στο καροτσάκι του μικρού Κωνσταντίνου και δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια της!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More