Μαριέττα Χρουσαλά: Για πρώτη φορά σε αγώνα του Μουντιάλ – Οι φωτογραφίες από τις εξέδρες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μια μοναδική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει η Μαριέττα Χρουσαλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου, η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε για πρώτη φορά στις εξέδρες αγώνα του Μουντιάλ, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κολομβία. Η ίδια απόλαυσε την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του γηπέδου, βιώνοντας από κοντά τον παλμό μιας κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις της στα social media μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από το εντυπωσιακό κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο και αποδεικνύοντας πως η εμπειρία αυτή θα της μείνει αξέχαστη.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164