Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της!

Ήταν 6 Ιουνίου του 2010 όταν όλα τα φώτα στράφηκαν στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι όπου είχαν σχεδιάσει να τελέσουν τον γάμο τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας. Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής έλαμπαν από χαρά ενώ ο χώρος είχε πλημμυρίσει με δεκάδες διάσημους καλεσμένους.


Με τον αδερφό της Θανάση στην είσοδο της στην εκκλησία.


Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έλαμπαν κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ALBUM ΤΟΥ TLIFE ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ!

Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πέντα χρόνια μέσα στα οποία η ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά άλλαξε πολύ! Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια υποδυμάτων κράτησε το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της στις 24 Οκτωβρίου του 2012. Τα επόμενα χρόνια την βρήκαν να απολαμβάνει την ζωή με τον σύζυγό της και την μικρή της Μάργκω ενώ μόλις πριν από λίγους μήνες οι τρεις τους υποδέχτηκαν και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Αναμφίβολα η 5η αυτή επέτειος του γάμου τους είναι και η πιο ευτυχισμένη για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, αφού πια τα δύο τους παιδάκια, η Μάργκω και ο Σπύρος έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και τους έχουν κάνει να αγαπούν ο ένας τον άλλο ακόμα πιο δυνατά. Αυτό τουλάχιστον “προδίδουν” τα τρυφερά λόγια με τα οποία η Μαριέττα Χρουσαλά συνόδευσε την φωτογραφία της εντυπωσιακής ανθοδέσμης που έλαβε από τον σύζυγό της για την επέτειο του γάμου τους.

Happy anniversary to us..#marriage#love#cantbehappier #family#kids#fun#myhusband#lovehimsomuch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariettachrousala στις

Read More

And More