Μαριέττα Χρουσαλά: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της, στην επέτειο του γάμου τους!

Μαριέττα Χρουσαλά: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της, στην επέτειο του γάμου τους! | tlife.gr

Πριν λίγες μέρες βάφτισαν το τρίτο τους παιδί, στη Μύκονο δίνοντας του το όνομα Κωνσταντίνος! Είναι πολλοί ερωτευμένοι και η ευτυχία τους φαίνεται στα λαμπερά πρόσωπά τους. Πρίν 9 χρόνια ο Λέων Πατίτσας, παντρεύτηκε μπροστά σε Θεό και ανθρώπους την αγαπημένη του Μαριέττα Χρουσαλά! O γάμος τους έγινε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι με κουμπάρους τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και την σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη η οποία είχε δημιουργήσει το νυφικό της! Η Σήλια παραμένει μέχρι σήμερα καλή φίλη αλλά και αγαπημένη σχεδιάστρια της Μαριέττας!

«Happy 9th anniversary my love 🙏💏happiness#married##loveitfamily#kids#timeflies#threekids#cantbelievethat#inlove» έγραψε η Μαριέττα κάτω από την φωτογραφία τους!

Η Μαριέττα έχει δηλώσει πριν δέκα χρόνια στο περιοδικό ΟΚ, πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της:

«Σε ένα fashion week, στο Ζάππειο, όταν ο Λέων είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και είχε εγκατασταθεί μό­νιμα στην Αθήνα. Είχε έρθει με φίλους του και επειδή δεν είχε ιδέα από τηλεόραση και μόντελινγκ, δεν με ήξερε. Τότε ήμουν τηλεοπτικά στο Μαζί την Κυριακή. Του άρεσα, ρώτησε ένα φίλο του που γνωρίζει το χώρο του μόντελινγκ, και όταν τελείωσα την πασαρέλα, με πλησίασε πολύ ευγενικά, μου είπε ότι είμαι πολύ όμορ­φη, μου έκανε κομπλιμέντα και μου πρότεινε να πάμε για ποτό με την παρέα του. Αρνήθηκα ευγενικά και για μια μικρή περίοδο δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά από δυο τρεις μήνες βρεθήκαμε στο πάρτι ενός φίλου, μι­λήσαμε ξανά και από κει και πέρα γίναμε ζευγάρι.

READ more