Μαριέττα Χρουσαλά: Η μητέρα της Αγλαΐα Χρουσαλά, πάντα στο πλευρό της!

Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά το ταξίδι στις Κάννες με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα η Μαριέττα Χρουσαλά και είναι έτοιμη για το επόμενη βήμα της. Η Ελληνίδα καλλονή και πρώην παρουσιάστρια παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης τη νέα συλλογή με τα σανδάλια της και είχε στο πλευρό της φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και την μητέρα της Αγλαΐα Χρουσαλά.

Το κορίτσι, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει ως βάση της πια το Λονδίνο (μαζί με όλη την οικογένεια φυσικά) έρχεται συνέχεια στην Ελλάδα για να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα και τα παιδιά να περνούν χρόνο με τις γιαγιάδες τους που τους έχουν τρελή αδυναμία και την υπόλοιπη οικογένεια. Η κυρία Αγλαΐα, μάλιστα, είναι πάντα στο πλευρό της Μαριέττας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το event που σχεδίασε η κόρη της.

Τα νέα σανδάλια της Μαριέττας έχουν έντονο νησιώτικο άρωμα και εκείνη έχει φροντίσει να είναι μοδάτα και άνετα. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι διάσημες φίλες της, που βρέθηκαν εκεί και τα δοκίμασαν. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Νεσχάν Μουλαζιμ, αλλά και η Σίσσυ Φειδά.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαριέττα Χρουσαλά με την μητέρα της Αγλαΐα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Βασιλική Τσεκούρα, Νεσχάν Μουλαζίμ, Μαριέττα Χρουσαλά, Έλενα Γαλύφα

Μαριέττα Χρουσαλά

Read More

And More