Μαριέττα Χρουσαλά: Η πρώτη αναφορά στην τρίτη εγκυμοσύνη της

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται λίγες εβδομάδες μακριά από το baby boom αλλά παρόλα αυτά δεν έχει σταματήσει καθόλου να έχει φορτομένο καθημερινό πρόγραμμα. Συνεχίζει μάλιστα να παραμένει fit και να κάνει έστω και λίγη ήπια άσκηση που την κρατά σε φόρμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει πάρει ελάχιστα κιλά σε αυτή την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μάλιστα, που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Αμερική με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα δυο αγγελούδια της, την Μάργκω και τον Σπύρο δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Βέβαια, σχεδόν ποτέ δεν έχει κάνει αναφορά στην εγκυμοσύνη αλλά το χαμόγελο της ευτυχίας της τήν προδίδει. Επίσης, σε μία από τις φωτογραφίες της που ανέβασε στα Stories του Instagram είδαμε τη φουσκωμένη κολίτσα της ενώ πρόσφατα ανέβασε μία αστεία εικόνα για να σχολιάσει την κατάστασή της.

Είναι η πρώτη δημόσια αναφορά της Μαριέττας Χρουσαλά στην εγκυμοσύνη της αφού μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει για το μωρό που περιμένει.

Read More

And More