Μαριέττα Χρουσαλά: Η πρώτη απόδραση μετά το τέλος του lockdown [pic]

To πιο ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού ύστερα από δύο μήνες εγκλεισμού έκανε το πρώτο ταξίδι εντός συνόρων. Η όμορφη σχεδιάστρια σανδαλιών και ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας, είναι λάτρεις των αποδράσεων και αυτός είναι και ο λόγος που στο παρελθόν ταξίδευαν συνέχεια είτε μόνοι είτε μαζί με φίλους.

Παράλληλα, η δουλειά του Λέοντα Πατίτσα είναι τέτοια που χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά και να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μαϊάμι. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Μαριέττα Χρουσαλά. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του ζευγαριού έχει αλλάξει εντελώς, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την πρώτη απόδραση μετά το τέλος του lockdown. Την αποκάλυψη έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μπορεί να μην ανέφερε που ακριβώς βρίσκονται, όμως οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να κάνουν λόγο για τον Πόρο.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαριέττα Χρουσαλά πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More