Μαριέττα Χρουσαλά: Η σχέση με τα παιδιά της και η αποκάλυψη για τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκε με τον Λέοντα Πατίτσα

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίεττα Χρουσαλά στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια αποχής επέστρεψε φέτος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Madwalk μίλησε για την απόφασή της να πάρει μέρος στα καλλιστεία, τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία. Έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά. Η παραγωγή δε μου είπε κάτι, ήμουν 20 ετών… Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για το περιστατικό με την τούρτα… Ποτέ δεν ένιωσα θυμό. Δεν είχα θυμό. Πιο πολύ αναρωτιόμουν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής, μου έπαιρνε που μου έπαιρνε δυο ώρες να ετοιμαστώ και ξανά πάλι… Όχι τίποτα άλλο, δεν είμαι και φαν της τούρτας. Εννοείται τον συγχώρησα» ανέφερε σε άλλο σημείο για το χαρακτηριστικό περιστατικό με την τούρτα που της είχε ρίξει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για τα παιδιά της, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέφερε, «Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνω 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε… Μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, να διαλέξουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι.. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του, να έχει μια μπάλα και να βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα, πιο αγκαλίτσας».

Ενώ για τον σύζυγο της Λέοντα Πατίτσα και τον τρόπο που γνωρίστηκαν αποκάλυψε, «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι…»

Read More

And More