Μαριέττα Χρουσαλά: Η χιουμοριστική φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα [pic]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz! Μπορεί πριν μερικές ημέρες, οι δυο τους να συμπλήρωσαν δέκα χρόνια γάμου, όμως παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και χαίρεται κάθε στιγμή μαζί τους!

Μετά το πέρας της δύσκολης περιόδου με τον κορονοϊό, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους και γυρίζουν από νησί σε νησί. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στην συγκεκριμένη εποχή και περίμεναν πως και πως τη στιγμή που θα ταξιδέψουν στα αγαπημένα τους μέρη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια σανδαλιών δημοσίευσε στο προφίλ της μια χιουμοριστική φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της. Όπως θα δεις, εκείνη προσπαθεί να “ρίξει” στη θάλασσα τον Λέοντα Πατίτσα με εκείνον να υποκρίνεται ότι πέφτει. “T B T to funny moments “, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας είναι full in love!

Read More

And More