Μαριέττα Χρουσαλά: Καλοκαιρινή απόδραση με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, στην Ύδρα! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά την Μάργκω, τον Σπύρο και τον μικρό Κωνσταντίνο, που συμπληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία και είναι η απόλυτη προτεραιότητα, τόσο της πρώην παρουσιάστριας και μοντέλου, όσο και του επιχειρηματία.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο, η Μαριέττα και ο Λέοντας αποχωρίστηκαν για λίγο τα τρία αγγελούδια τους και έκαναν μια καλοκαιρινή απόδραση για δύο στην Ύδρα, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να χαλαρώσουν λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα.

Παρέα με φίλους τους, πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές και απόλαυσαν τον χρόνο που έδωσαν στη σχέση τους, ενώ μέσα από τα social media δεν δίστασαν να μοιραστούν φωτογραφίες από τα σύντομο αυτό ταξίδι τους.

Ειδικά η Μαριέττα, φανερά ενθουσιασμένη μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τις ομορφιές που αντίκρισε περπατώντας. Όσο για τις αναμνηστικές selfies που έβγαλε κατά τη διάρκεια της βόλτας της, μπορούμε να πούμε ότι την είδαμε ανανεωμένη και αρκετά μαυρισμένη.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More