Μαριέττα Χρουσαλά: Ξανά στην πασαρέλα για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Στο fashion show της καλής της φίλης και κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ηΜαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή άφησε για λίγο το Μαϊάμι και βρέθηκε στο Λονδίνο για να κάνει πασαρέλα και μάλιστα… για καλό σκοπό. Στο catwalk βρέθηκε μαζί με το super model της Victoria Secret, Ana Beatriz Barros.

Η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη συλλογή Summer 2016 σε μια κλειστή επίδειξη για εκλεκτές φίλες και πελάτισσες του οίκου. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Magazine της Serpentine Sackler Gallery στην καρδιά του ανοιξιάτικου Hyde Park.

Ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη επίδειξη. Η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη δήλωσε: “Σε μια περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από προβλήματα και αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, η υψηλή ραπτική μοιάζει να αργοσβήνει. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συνεχίζω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και που κατάφερα να την παρουσιάσω στην ευρωπαϊκή μητρόπολη”.

Η Ana Beatriz Barros, η οποία θα παντρευτεί τον Ιούνιο στη Μύκονο με τον αιγυπτιακής και ελληνικής καταγωγής Karim El Chiaty, έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για την Ελλάδα και ήταν η πρώτη επιλογή της Σίλιας Κριθαριώτη.

H επίδειξη είχε φιλανθρωπικό σκοπό: μετά από προτροπή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας, η Σίλια συνεργάστηκε με τον φορέα του Ιδρύματος Μποδοσάκη “Giving for Greece” και να ενισχύσει την πρωτοβουλία του ιδρύματος για τα ασυνόδευτα παιδιά από τη Συρία που ζουν στην Ελλάδα.


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164