Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους εδώ και λίγες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας.
Η Μύκονος, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς τους και σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν για το κοσμοπολίτικο νησί, πάντα βέβαια μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον Σπύρο, την Μάργκω και τον Κωνσταντίνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν τις στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας του ζευγαριού.
Στις αναρτήσεις της, η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει ανέμελη με το μαγιό της, με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του νησιού, ενώ παράλληλα μας δείχνει πώς περνάει ποιοτικά τον χρόνο της με τα παιδιά της στην παραλία.
Δες τις φωτογραφίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ