Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Από τα Επτάνησα… στην Μύκονο! Το μαγικό καλοκαίρι του ζευγαριού [pics]

Οι μαγευτικές διακοπές για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα συνεχίζονται! Μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε tour στα Επτάνησα, με σκοπό να απολαύσει το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και τις πανέμορφες παραλίες των νησιών. Η πρώην παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εφοπλιστής επισκέπτονται κάθε χρόνο τα Επτάνησα και πλέον γνωρίζουν όλες τις κρυφές γωνιές, αλλά και τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες παραλίες.

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα στην πρωτεύουσα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε ξανά στην Μύκονο. Το νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, ενώ εκεί είχαν επιλέξει και να βαφτίσουν τον γιο τους, Κωνσταντίνο. Η Μαριέττα Χρουσαλά λατρεύει τις Κυκλάδες και ανυπομονεί κάθε καλοκαίρι να βρεθεί πάλι εκεί και να περπατήσει στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Μάλιστα, όσο η Μαριέττα φωτογραφίζεται στα κάτασπρα μπαλκόνια ή στην χώρα, ο Λέοντας Πατίτσας αρέσκεται να κάνει water sports! Πιο συγκεκριμένα, τελευταία έχει ξετρελαθεί με το windsurf, και γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε και στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ζουν το πιο μαγικό καλοκαίρι, με άρωμα… Ελλάδας!

Read More

And More