Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Αποδέχονται το Tik Tok challenge και είναι απολαυστικοί [video]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz! Οι δυο τους φέτος θα συμπληρώσουν δέκα χρόνια γάμου και έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, μιας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και μεγάλη οικογένεια. Τα τρία παιδιά τους, η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος, τους χαρίζουν καθημερινά αμέτρητες στιγμές χαράς!

Η οικογένεια πέρασε φυσικά μαζί την περίοδο της καραντίνας και μπορεί αυτή να έληξε, όμως εκείνη εξακολουθεί να μένει σπίτι και να είναι ιδιαίτερα προσεχτική. Η γνωστή σχεδιάστρια σανδαλιών έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο προκειμένου τα παιδιά της να περνούν όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο τους μέσα στο σπίτι. Η ίδια, μάλιστα, ως λάτρης του Instagram μοιράζεται πολλές από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο μαζί με τον σύζυγό της. Όταν τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, οι δυο τους πηγαίνουν στο μίνι γυμναστήριο του σπιτιού προκειμένου να προπονηθούν δίνοντας ο ένας δύναμη στον άλλον. Το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι αποφάσισε να γυμναστεί αποδεχόμενο ένα από τα πιο δημοφιλή challenges του Tik Tok. Όπως θα δεις, οι δυο τους το ‘χουν!

Δες το βίντεο:

Οι δυο τους είναι full in love!

Read More

And More