Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Αυτό είναι το πανέμορφο σπίτι τους στα νότια προάστια

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και όλοι μαζί ζουν στο εντυπωσιακό σπίτι που έχουν φτιάξει στα νότια προάστια.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι συμπλήρωσε 10 χρόνια γάμου. Αναμφισβήτητα, τα μεγαλύτερα δημιουργήματα της αγάπης τους είναι τα τρία παιδιά τους, η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ανήκει στην κατηγορία εκείνων που χρησιμοποιεί συχνά το Instagram μέσα στην καθημερινότητά της, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της και μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες από τη ζωής. Η ίδια έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα social media και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες τους. 

Ωστόσο, κατά καιρούς, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τους εντυπωσιακούς χώρους του σπιτιού της. Έχοντας υπάρξει μοντέλο, η ίδια αρκετές φορές επιλέγει να ποζάρει σε διάφορες αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της δείχνοντάς μας τη διακόσμησή του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν διαλέξει το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού τους, ενώ παντού υπάρχουν μεγάλα παράθυρα προκειμένου να εισέρχεται άφθονο φως. Η γνωστή σχεδιάστρια σανδαλιών έχει δημιουργήσει άνετους και ζεστούς χώρους, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες της οικογένειας.

Παράλληλα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί μικροί και μεγάλοι καθρέφτες ενώ λεπτομέρειες όπως οι μοβ κουρτίνες και το μάρμαρο στο πάτωμα και τα ντουλάπια κάνουν τη διαφορά. Στην κουζίνα υπάρχουν πολλά ξύλινα ντουλάπια, με τη συνολική εικόνα της να θυμίζει μία vintage εποχή.

Ακόμα, στο σπίτι υπάρχει γυμναστήριο, μιας και το ζευγάρι λατρεύει να προπονείται και να διατηρείται σε φόρμα, αλλά και ένας μεγάλος κήπος με παιχνίδια για τα τρία παιδιά τους. 

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More