Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Δες φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές τους στο Miami!

Η Μαριέττα Χρουσαλά τα τελευταία χρόνια έμενε στο Miami λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετρά εννέα χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μαργκώ, τον Σπύρο και τον μικρότερο της οικογένειας Κωνσταντίνο. Όμως από το περασμένο καλοκαίρι, η πρώην παρουσιάστρια επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα όπου πλέον μένει μόνιμα με την οικογένειά της.

Φέτος για τις διακοπές του Πάσχα, η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε ξανά στο Miami, όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους φίλους της. Ως λάτρης των social media, λοιπόν, και ειδικά του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέα στιγμιότυπα από τις πασχαλινές διακοπές της στις ΗΠΑ.

Μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό της, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Καλό Πάσχα σε όλους!”, ενώ λίγες ώρες αργότερα μια φωτογραφία με τις φίλες της, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Πάσχα με φίλους! Σας ευχαριστούμε όλους που μας υποδεχτήκατε πίσω με αυτό τον τρόπο”.

Και μέσα από τα stories της, όμως, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κάποια από τις όμορφες στιγμές που πέρασε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα αστείο στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της, στο οποίο εκείνη πόζαρε χαμογελαστή, φορώντας μια περούκα στο κεφάλι της και  εκείνος ένα καπέλο αστυνομικού, ενώ αναδημοσίευσε και τη φωτογραφία στην οποία την επεσήμανε μια εντυπωσιακή μελαχρινή φίλη της.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και το ευχαριστήθηκε στο έπακρον!

Read More

And More