Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Δεύτερος μήνας του μέλιτος στην Σκιάθο! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι μαζί εδώ και περίπου 12 χρόνια και παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 στο Καβούρι και από τότε ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, ενώ έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τον Σπύρο, την Μάργκω και τον Κωνσταντίνο.

Εδώ και δύο μήνες περίπου, η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός σύζυγός της έχουν αφήσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις πίσω στο Miami και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Οι οικογενειακές αποδράσεις ξεκίνησαν από τα Επτάνησα και συνεχίστηκαν σε Ύδρα, Αντίπαρο και φυσικά στην Μύκονο! Πριν μερικές μέρες, όμως, η Μαριέττα και ο Λέων βρέθηκαν στην Σκιάθο – χωρίς τα τρία παιδιά τους – καθώς ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Αλεξάνδρας Οικονόμου.

Ο φωτογραφικός φακός του Gala απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει τις βουτιές του σε beach bar στην Τζανεριά, όπου οι δυο τους έπαιζαν ανέμελοι στην θάλασσα και γελούσαν σαν παιδιά. Τι και αν είναι μαζί 12 χρόνια, η εικόνα τους θύμιζε ένα φρέσκο και ερωτευμένο ζευγάρι που δεν σταματούσε να χαίρεται την κάθε στιγμή των διακοπών του!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More