Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Εκδρομή στα Επτάνησα, με αφορμή την επέτειό τους! [pics]

Την χρυσή συνταγή για μια σχέση που παραμένει δυνατή με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται πως έχουν βρει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από εννιά χρόνια γάμου και τρία πανέμορφα παιδιά παραμένει full in love και καταρρίπτει το μύθο που θέλει… το γάμο να σκοτώνει τον έρωτα! Μάλιστα, εχθές γιόρτασαν την 9η επέτειό τους και αποφάσισαν να κάνουν εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, για να γιορτάσουν τα εννέα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου τους.

Να θυμίσουμε πως ο εφοπλιστής και η κούκλα σύζυγός του αποφάσισαν το περασμένο Σάββατο να βαφτίσουν το τρίτο τους αγγελούδι στο νησί των ανέμων και με την ευκαιρία να κάνουν ένα καλοκαιρινό τουρ στα όμορφα νησιά της Ελλάδας. Βλέπεις οι δυο τους μένουν το περισσότερο διάστημα με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τους λείπει η πατρίδα.

Έτσι, το ζευγάρι ξεκίνησε από νωρίς τις βουτιές. Επισκέφτηκε την Ύδρα, τις Σπέτσες και το Ναύπλιο! Βρέθηκε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη και τώρα έκαναν μια εκδρομή ως την Κέρκυρα. Η Μαριέττα Χρουσαλά, μάλιστα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του συζύγου της με φόντο το Ποντικονήσι και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη!

Με φόντο το Ποντικονήσι

Οι βόλτες στο νησί!

Το ζευγάρι αγκαλιά στην Ζάκυνθο!

Read More

And More