Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Γιόρτασαν την 7η επέτειο του γάμου τους στο Saint Tropez!

Στις 5 Ιούνη του 2010 η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και από τότε είναι αχώριστοι. Η όμορφη Μαριέττα έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και ο αγαπημένος της, δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της. Επτά χρόνια μετά και έχοντας αποκτήσει πια δυο παιδιά – την Μάργκω και τον Σπύρο- το ζευγάρι δεν ξεχνά αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Και φυσικά, οι δυο τους για να το γιορτάσουν επέλεξαν έναν πανέμορφο προορισμό… το Saint Tropez! Η συγκεκριμένη μαγική τοποθεσία στα νότια της Γαλλίας, προσελκύει την εφοπλιστική ελίτ και ο Λέων Πατίτσας με την σύζυγό του Μαριέττα δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί. Το ζευγάρι, άλλωστε, αυτές τις μέρες έδωσε το “παρών” στο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και στον αγώνα της Formula 1 στο Μονακό.

Ανήμερα της επετείου τους, ο Λέων Πατίτσας ανέβασε μια φωτογραφία από το Saint Tropez στο Instagram, ενώ το μήνυμα της Μαριέττας για τη συγκεκριμένη μέρα ήταν ιδιαίτερα τρυφερό: “Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Σε αγαπά ως το φεγγάρι. Νιώθω χαρούμενη και ευλογημένη”, έγραψε η Μαριέττα και ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της!

Happy anniversary my love @leonpat7 #always#inlove#amazing# #loveyoutothemoonandback#happy#blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Read More

And More