Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Η πιο τρυφερή τους φωτογραφία!

O Λέων Πατίτσας όμως και η Μαριέττα Χρουσαλά έχουν καταφέρει να ζουν τη ζωή που ονειρέυτηκαν. Έχουν αποκτήσει μαζί μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και ο καθένας είναιε πιτυχημένος στο κομμάτι που διάλεξε να πορευτεί επαγγελματικά.

Το χρόνο τους τον μοιράζουν ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η βάση των επιχειρήσεων του Λέοντα έχει μεταφερθεί στην Αμερική και μένουν πλέον εκεί μαζί με τα δύο τους παιδιά. Συχνά βέβαια απολαμβάνουν και όμορφα ταξίδια σε άλλους προορισμούς με πιο πρόσφατο τις γαλλικές Άλπεις.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν ένα από τα αγαπημένα τους χειμερινά θέρετρα και ο γνωστός εφοπλιστής μας έδειξε μέσω του instagram τις επιδόσεις του στο σκι. Δες εδώ!


Η νέα φάση της ζωής τους βρίσκει τον Λέοντα Πατίτσα και τη Μαριέττα Χρουσαλά πιο ευτυχισμένους και ερωτευμένους από ποτέ! Η όμορφη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές ευτυχίας στο instagram της.

Μία από αυτές είναι και η παρακάτω φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του. Είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Λέοντα Πατίτσα που έχουμε δει να ανεβάζει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164