Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών με τα παιδιά τους στις Άλπεις!

Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά υποδέχτηκαν μαζί με τα παιδιά τους το 2020 στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο Κουρσεβέλ. Το ζευγάρι επέλεξε φέτος να κάνει αλλαγή χρόνου σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χειμερινά θέρετρα παρέα με φίλους του και να περάσει αξέχαστες στιγμές με φόντο το παραμυθένιο χιονισμένο τοπίο.

Και μπορεί σιγά σιγά όλοι να επιστρέφουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, εκείνοι όμως φαίνεται πώς έχουν παρατείνει για λίγο ακόμα τις διακοπές τους.

Οι δυο τους, ως λάτρεις του σκι, δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους στο χιονοδρομικό κέντρο που επισκέφθηκαν, αλλά και τα ντυμένα στα λευκά βουνά που αντίκριζαν όπου κι αν κοιτούσαν.

Το αγαπημένο ζευγάρι, είναι από τις λίγες φορές που έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τα παιδιά του, καθώς προσπαθεί να μην τα εκθέτει στα social media και να κρατά την προσωπική του ζωή γενικότερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λόγω των γιορτών, όμως, έκανε όμως μια εξαίρεση και, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε δύο οικογενειακές φωτογραφίες για να ευχηθεί “καλή χρονιά” στους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους.

Ντυμένη στα ζεστά, με ειδικές στολές για σκι, η “Patitsas family” συνεχίζει τις διακοπές της, δείχνοντας να αψηφά το κρύο και απολαμβάνοντας στο έπακρον αυτή την απόδραση στα χιόνια, την οποία θα θυμούνται για πάντα όλα τα μέλη της.

Δες τις φωτογραφίες:

Τα ταξίδια και οι στιγμές χαράς είναι οικογενειακή υπόθεση!

Read More

And More