Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Οι τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού με τα παιδιά τους στα Κουφονήσια

Στα Κουφονήσια απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και αυτό το αποδεικνύουν οι συχνές εξορμήσεις τους. Παρόλο που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο, συνεχίζουν να κάνουν μικρές αποδράσεις σε άλλη νησιά της χώρας μας.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της επέλεξαν τα Κουφονήσια, θέλοντας να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους στις ερημικές και καταγάλανες παραλίες τους νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, απαθανάτισε όλη την οικογένεια κατά την επιβίβασή τους στο σκάφος λίγο πριν ξεκινήσουν την εκδρομή τους.

Η Μαριέττα Χρουσάλα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, εντυπωσιάζοντας του λουόμενους με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

Η ίδια λοιπόν μαζί με τον Λέων Πατίτσα, έκαναν τις βουτιές τους από το σκάφος μαζί με τα παιδάκια τους, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο, κλείνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο το καλοκαίρι τους.

Δες τις φωτογραφίες 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More