Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Μύκονο! Φωτογραφίες

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ζουν τον έρωτά τους στο νησί των Ανέμων! Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz βρίσκεται στην Μύκονο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μαζί με τα παιδιά του και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Αφορμή για το ταξίδι τους στο κοσμοπολίτικο νησί ήταν η βάφτιση του γιου τους, Κωνσταντίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στις βίλες «Κατοικίες» στον Άγιο Ιωάννη. Οι δυο τους δεν λένε να φύγουν από τις Κυκλάδες και απολαμβάνουν τα μπάνια τους, ενώ δεν λείπουν και οι κοσμικές έξοδοι σε διάφορα events του νησιού.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και δεν σταματά τις βουτιές στην πισίνα της βίλας όπου διαμένει με τον άντρα της και τα παιδιά της. Η πρώην παρουσιάστρια και σχεδιάστρια καλοκαιρινών σανδαλιών δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από τις διακοπές της και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί. Η όμορφη Μαριέττα έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της και είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Η εντυπωσιακή Ελληνίδα πάντα διέθετε ένα καλλίγραμμο σώμα και πρόσεχε την διατροφή της και πλέον έχει το κορμί που επιθυμεί.

Η ηλιοθεραπεία δεν σταματά ποτέ

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι εννέα χρόνια παντρεμένοι (τα έκλεισαν στις 5 Ιουνίου) και ερωτευμένοι όπως ακριβώς στην αρχή της σχέσης τους. Οι δυο τους είναι απόλυτα ταιριαστοί και ο ερχομός των τριών παιδιών τους επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο γοητευτικός εφοπλιστής σε κάθε ευκαιρία δείχνει στην σύζυγό του την μεγάλη αγάπη που της τρέφει όλα αυτά τα χρόνια. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λέων έγραψε στην λεζάντα “Μαριέττα είσαι τόσο όμορφη” και μας έκανε να… λιώσουμε!

Στιγμιότυπο από την βραδινή τους έξοδο στα εγκαίνια της μπουτίκ του Philipp Plein

© 2024 tlife.gr