Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Βάφτισαν τον γιο τους στην Μύκονο υπό άκρα μυστικότητα! – Φωτογραφίες

Και το όνομα αυτού; Κωνσταντίνος! Με ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στη βάφτιση του γιου τους, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το όμορφο ζευγάρι λάμπει από ευτυχία, καθώς ο μικρότερος γιος τους, που ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2018, βαφτίστηκε στο νοτιοδυτικό χωριό της Μυκόνου, στον Άγιο Ιωάννη και συγκεκριμένα στις βίλες “Κατοικίες”. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της οικογένειας βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί, προκειμένου να γίνουν μάρτυρες του μυστηρίου.

Το μυστήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όπου συγκεντρώθηκαν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού. O φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος, βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε κάποια από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών. Η βάφτιση έγινε υπό άκρα μυστικότητα και η οικογένεια δεν θέλησε να φωτογραφηθεί. Κάποιοι από τους καλεσμένους, όπως και οι γονείς του νεοφώτιστου έμεναν στις συγκεκριμένες βίλες και δεν βγήκαν εκτός του χώρου. Η ασφάλεια της οικογένειας, κλείνοντας το χώρο πρόσβασης προς το εκκλησάκι που έγινε η βάφτιση, εμπόδισαν τη λήψη περισσότερων φωτογραφιών.

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τα αγαπημένα νησιά του ερωτευμένου ζευγαριού, συνεπώς δεν θα γινόταν να μην το επιλέξουν για αυτό το ευχάριστο γεγονός. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται εδώ και μέρες στο Μύκονο, προκειμένου να επιμεληθούν οι ίδιοι ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια της τελετής.

Δες φωτογραφίες:

Βασιλική Τσεκούρα, Θοδωρής Παπαλουκάς

Όλγα Λαφαζάνη, Δήμητρα Λαζαράτου

Δέσποινα Καμπούρη, Βαγγέλης Ταρασιάδης

Όλγα Λαφαζάνη, Δέσποινα Καμπούρη, Μάνος Μαγιάτης

 

Όλγα Λαφαζάνη

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More