Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το δείπνο στην έπαυλη του Versace και οι βουτιές στο Miami! [pics]

Στην Αμερική βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας! Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα με τα τρία παιδιά του ταξίδεψε ξανά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη. Βλέπεις η όμορφη Ελληνίδα είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Μεγάλο Μήλο, αφού η συλλογή με τα σανδάλια της διατίθεται πλέον σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Όταν δεν είχαν δουλειές, η Μαριέττα και ο Λέων έκαναν βόλτες στους δρόμους της μητρόπολης ενώ παρακολούθησαν και αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ.

Το ταξίδι στις ΗΠΑ, όμως, δεν τέλειωσε εκεί! Οι δυο τους επέστρεψαν στην Florida, όπου έμεναν για πολλά χρόνια! Όπως μας ενημέρωσε η Μαριέττα Χρουσαλά, μέσα από τα Instagram Stories της, της είχε λείψει πολύ το Miami και ανυπομονούσε να βρεθεί ξανά στο σπίτι της. Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, από το πρωί, η πρώην παρουσιάστρια φοράει το μαγιό της και ξεχύνεται στις παραλίες, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Ως γνωστό, η Μαριέττα λατρεύει το beach volley και δεν σταματά να παίζει μέχρι αργά το απόγευμα.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου διοργάνωσε μια πολύ ξεχωριστή έξοδο. Οι δυο τους μαζί με φιλικό τους ζευγάρι πήγαν για δείπνο στην περίφημη έπαυλη του Gianni Versace, του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου 1997 έξω ακριβώς από το σπίτι του. Η Μαριέττα και ο Λέων απόλαυσαν το ρομαντικό δείπνο τους στην πισίνα της έπαυλης και φυσικά έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες! Οι δυο τους μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια γάμου παραμένουν full in love!

Δες στιγμιότυπα:

Δείπνο με τους φίλους τους!

Read More

And More