Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο! Φωτογραφίες | tlife.gr

Μετά από κάποια χρόνια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Florida, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε πλέον μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Miami και για λίγο καιρό έπρεπε να μένουν εκεί μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Σπύρο και την Μάργκω. Στο εξωτικό Miami μάλιστα γεννήθηκε και το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ο μικρός Κωνσταντίνος, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε ενός έτους.

Ήδη από το καλοκαίρι, η οικογένεια Πατίτσα εγκαταστάθηκε ξανά στην πατρίδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο που ζει ξανά στην ηλιόλουστη Ελλάδα και πλέον μπορεί να βλέπει όποτε θέλει την οικογένειά του! Η Μαριέττα και ο Λέων μπορεί να έχουν ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα τόσο με τις δουλειές τους όσο και με τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «συνέλαβε» τους δυο τους στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Melisses να διασκεδάζουν με διάσημους φίλους τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε είναι από τα ζευγάρια της showbiz που αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα! Οι δυο τους παραμένουν full in love και όπως θα δεις στις φωτογραφίες δεν σταμάτησαν να χορεύουν όλο το βράδυ, να είναι συνεχώς αγκαλιά και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ο έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί!

READ more