Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Χαμογελαστοί στα σοκάκια της Μυκόνου – Έτσι περνούν το καλοκαίρι τους

Μπορεί τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας να επιλέγουν χώρες του εξωτερικού, ωστόσο κάθε καλοκαίρι το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του σταθερά στα ελληνικά νησιά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας λατρεύουν τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και δεν σταματούν να ταξιδεύουν και να επισκέπτονται αγαπημένα μέρη της Ελλάδας.

Αυτή την περίοδο, η πρώην παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής σύζυγός της βρίσκονται στην αγαπημένη τους Μύκονο μαζί με τα παιδιά τους και απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να περπατά στα Ματογιάννια. Οι δυο τους φαίνονταν πιο χαλαροί και ευδιάθετοι από ποτέ.

Το φετινό καλοκαίρι για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα είναι γεμάτο θάλασσα, άμμο και στιγμές ευτυχίας με τα τρία παιδιά τους. Οι διακοπές τους ξεκίνησαν και φέτος από τα Επτάνησα, καθώς το ζευγάρι σχεδόν κάθε χρόνο επιλέγει το Ιόνιο Πέλαγος για tour με σκάφος, πάντα παρέα με τους καλύτερους φίλους τους.

Δες φωτογραφίες από το μαγικό καλοκαίρι του ζευγαριού στα ελληνικά νησιά:

 

Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι γιόρτασε 13 ολόκληρα χρόνια γάμου. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010 στην Βενετία και λίγο αργότερα δημιούργησαν την οικογένειά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

 

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More