Μαριέττα Χρουσαλά – Λέοντας Πατίτσας: Γιορτάζουν δέκα χρόνια γάμου! Η επετειακή φωτογραφία από το μυστήριο

Ήταν 5 Ιουνίου του 2010, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το ραντεβού δόθηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι με συγγενείς, γνωστούς, φίλους και συνάδελφους να δίνουν το παρών και να είναι μάρτυρες στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε και το ζευγάρι να έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, όμως παραμένει full in love! Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και δεν σταματούν να χαίρονται τη σχέση τους και να κάνουν όλα όσα αγαπούν είτε μόνοι είτε μαζί με τα παιδιά τους.

Ανήμερα, λοιπόν, της επετείου η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, στην οποία λάμπουν από ευτυχία. “10years ago#blessed#happiness#myfamily#threekids#inlove”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τα τρυφερά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Δες τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της!

Read More

And More