Μαριέττα Χρουσαλά – Λέοντας Πατίτσας: Το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα [pics]

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέοντας Πατίτσας: Το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα [pics] | tlife.gr

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ζουν μόνιμα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια μαζί με τα παιδιά τους. Πότε στο Μαϊάμι και πότε στο Λονδίνο, μιας και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία είναι εκτός Ελλάδας. Ωστόσο, τα καλοκαίρια τα παιρνούν πάντα στην πατρίδα. Δεν χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών και φυσικά να χαρούν τους συγγενείς τους.

Από τους σταθερούς προορισμούς του ζευγαριού είναι η Μύκονος. Το νησί των Ανέμων έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές στιγμές της κοινής ζωής του ζευγαριού και είναι συνυφασμένο με χαρές και ξεγνοιασιά. Ότι χρειάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δεσμοί που έχουν αναπτύξει με τον τόπο και τους ανθρώπους του είναι δυνατοί και για αυτό και κάθε καλοκαίρι περνούν εκεί  πολλές από τις μέρες τους στην Ελλάδα.

Από την φετινή τους λίστα με τα νησιά δεν έλειψε και η Αττίπαρος. Φαίνεται πως το ζευγάρι έχει αδυναμία στα κυκλαδίτικα νερά και επισκέφτηκε και αυτό το νησί όπου συνάντησαν μάλιστα και το αδερφό της Μαριέττας, Θανάση Χρουσαλά.

Η ευτυχία της σχεδιάστριας σανδαλιών δεν κρύβεται ενώ και η ίδια φροντίζει να την αποτυπώνει στο καλοκαιρινό της album.

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ιταλία επέστρεψαν στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Μύκονο και χαίρονται την συντροφιά των φίλων τους.

READ more