Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε πώς… κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα! [pic]

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε πώς… κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα! [pic] | tlife.gr

Έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα που η Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένη την οικογένειά της. Η Μαριέττα όλες αυτές τις ημέρες έχει δώσει όλη την προσοχή της στο νεογέννητο γιο της τον οποίο θηλάζει πλέον οι πρώτες δύσκολες μέρες στο σπίτι με το μωρό πέρασαν και πλέον όλα κυλούν υπέροχα.

Εξάλλου η  Μαριέττα έχει την τύχη να ζει σε ένα υπέροχο σπίτι το οποίο έχει μια μαγευτική θέα, η οποία την γαληνεύει και της φτιάχνει τη διάθεση. Πάντως όλο αυτό τον καιρό που είναι στο σπίτι με το μωρό, δε χρειάστηκε να ντυθεί και κυκλοφορεί στο σπίτι με τις … υπέροχες πιτζάμες της και φυσικά τις… ασορτί κάλτσες!

Aπό τη στιγμή που η Μαριέττα δε χρειάστηκε να βγει από το σπίτι οι πιτζάμες έγιναν το μόνιμο outfit της… Και μπορεί να είναι άνετες και βολικές αλλά μόλις το συνειδητοποίησε… της φάνηκε κάπως περίεργο.

H Mαριέττα που βλέπει από το παράθυρό της αυτή τη μαγευτική θέα κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» στο φωτογραφικό της φακό το πιο όμορφο ουράνιο τόξο…

Such a beautiful moment#sunset#miami#loveit#amazing#blessed#happy#rainbow

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

READ more