Μαριέττα Χρουσαλά: Με casual look για ψώνια μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα και την πεθερά της! [pics]

Στην Ελλάδα επέστρεψε για τα καλά η Μαριέττα Χρουσαλά μετά τα ταξίδια της στην Βενετία, το Miami και την Νέα Υόρκη και όπως καταλαβαίνεις ανυπομονεί για τα… Χριστούγεννα! Η πρώην παρουσιάστρια έχει μπει ήδη σε christmas mood και έχει στολίσει από νωρίς το σπίτι της, για χάρη των τριών παιδιών της. Η όμορφη Μαριέττα έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και έχει δημιουργήσει μαζί με τον άντρα της ζωής της, Λέων Πατίτσα, την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε! Αυτός είναι και ο λόγος που περιμένει πώς και πώς τις γιορτές για να τις περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξεκινήσει ήδη τις χριστουγεννιάτικες αγορές για να χαρίσει στην οικογένειά της τα πιο όμορφα και ξεχωριστά δώρα! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την γνωστή παρουσιάστρια να κάνει τα ψώνια της στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, έχοντας παρέα τόσο τον σύζυγό της και γοητευτικό εφοπλιστή όσο και τη μητέρα του, Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με casual look μπήκε στα μαγαζιά να κάνει τις αγορές της αλλά και να πάρει ιδέες για δώρα. Η ίδια φορούσε ένα απλό skinny jean, το οποίο αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της!

Δες φωτογραφίες:

 

Read More

And More