Μαριέττα Χρουσαλά: Παραμυθένιο ταξίδι με τον Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους στην Disneyland! [pics,video]

Στο Miami για το Πάσχα ταξίδεψαν ήδη από το Σαββατοκύριακο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας! Το αγαπημένο ζευγάρι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τα τρία παιδιά του, ωστόσο αποφάσισε να βρεθεί ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό. Η πρώην παρουσιάστρια έμενε τα τελευταία χρόνια στις στο Miami, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της. Η Μαριέττα περνούσε ξέγνοιαστες στιγμές στην Φλόριντα με τα δύο της παιδιά, τον Σπύρο και την Μαργκώ, ενώ εκεί έφερε στον κόσμο και το τρίτο της παιδάκι, τον μικρό Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η Μαριέττα Χρουσαλά πήρε την οικογένειά της και έκαναν road trip μέχρι την… Disneyland! Το αγαπημένο παιδικό πάρκο βρίσκεται στο Ορλάντο της Φλόριντα αρκετά κοντά στο σπίτι τους και έτσι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα για να περάσουν ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές.

Το ζευγάρι έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά του και δεν χαλά χατήρι στα τρία παιδιά του! Έτσι, η Μαριέττα και ο Λέων διοργάνωσαν μια υπέροχη μέρα στην Disneyland με σκοπό ο Σπύρος, η Μάργκω και ο μικρός Κωνσταντίνος να παίξουν και να γνωρίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες από τις ταινίες της Disney.

Τι και η Μαριέττα και ο σύζυγός της είναι ενήλικες δεν σημαίνει ότι δεν απόλαυσαν και εκείνοι αυτή τη φανταστική εξόρμηση στην Disneyland της Φλόριντα.

Read More

And More