Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έγινε δύο εβδομάδων!

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έγινε δύο εβδομάδων! | tlife.gr

Πριν φυο εβδομάδες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά που βρίσκεται με τον σύζυγό της Λέοντα πατίτσα και τα τρία παιδιά της στο Μαϊάμι – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της- και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Ο γιος της γεννήθηκε στις αρχές του 2018 και γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένεια. Η όμορφη Μαριέττα μάλιστα, όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται συνεχώς μαζί του, με εξαίρεση την έξοδο που έκανε για να βρεθεί για λίγο με τους φίλους της Δημήτρη Γιαννέτο και Μαρία Μενούνος (δες εδώ φωτογραφίες). Ο μπέμπης της, άλλωστε, την έχει ξετρελάνει… όπως φυσικά και τον Λέοντα Πατίτσα, αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού.

Με χαρά μάλιστα, η Μαριέττα μοιράστηκε αυτές τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media. Σε αυτές μας έδειξε ένα από τα πιο ξεχωριστά δώρα που της έφτιαξαν που συμβολίζει τα τρία της αγγελούδια, αλλά και το μήνυμα που έστειλε για τις 2 εβδομάδες που έκλεισε το τρίτο της παιδί!

READ more