Μαριέττα Χρουσαλά: Οι διακοπές πριν τη βάφτιση του γιου της στη Μύκονο!

Λίγα 24ωρα έμειναν πριν από το μεγάλο γεγονός για την οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι θα βαφτίσει το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουλιού τον 5 μηνών γιο του στο νησί των Ανέμων και βρίσκονται ήδη εκεί για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο στον Ορνό της Μυκόνου. Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους θα είναι, σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η Μαρία Μενούνος που έχει βαφτίσει την μικρή Μαργκώ και ο Δημήτρης Γιαννέτος με τον οποίο θα συνταξιδέψει από την μερική.

Ακόμα θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Έλλη Κοκκίνου, η Δούκισσα Νομικού με τον αγαπημένο της , Δημήτρη Θεοδωρίδη καθώς και πολλοί επιχειρηματίες που θα φτάσουν στο νησί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μετά τη βάφτιση του μικρού Σπύρου, όπως θα ονομαστεί, θα ακολουθήσει party σε prive χώρο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν και ο οποίος θα είναι διακοσμημένος με καραβάκια.

Το θέμα είναι άκρως ναυτικό και θυμίζει έντονα ελληνικό καλοκαίρι με το μπλε και το κόκκινο να επικρατούν στους χρωματικούς συνδυασμούς.

Όσον αφορά το μενού, το έχει αναλάβει η πεθερά της Μαριέττας, Μαριγώ Λαιμού, ενώ η ίδια δηλώνει πως θα είναι ένα μεγάλο party με καλούς φίλους και επέλεξαν να γίνει σε νησί για να χαρούν όλοι μαζί τους το ελληνικό καλοκαίρι.

Μέχρι τότε, η Μαριέττα απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της και την 4χρονη κόρη τους, Μαργκώ.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More