Μαριέττα Χρουσαλά: Οι διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα και η συνάντηση με διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια

Από τη Γαλλική Ριβιέρα μας καλημερίζει τις τελευταίες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού μετά το Φεστιβάλ Καννών που επισκέφτηκε με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή… περιοδεία στα ειδυλλιακά τοπία της παραθαλάσσιας Νότιας Γαλλίας!

Κάπως έτσι έστειλε τους «χαιρετισμούς» της και στους διαδικτυακούς φίλους της μέσω του προφίλ της στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία από το υπερπολυτελές και εμβληματικό ξενοδοχείο Hotel du Cap στην Αντίμπ και την περασμένη Παρασκευή, αφού το γοητευτικό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν μπορεί να συγκρατήσει την ευτυχία της και θέλει να μοιραστεί με τους αγαπημένους της τις όμορφες στιγμές της!

Hotel du Cap#beautiful#friends#amaZing#blessed#loveit#haveagreatweekend

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

Λίγο αργότερα το ζευγάρι φαίνεται πως ταξίδεψε ως το Saint Tropez, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά συναντήθηκε με την αγαπημένη φίλη της, σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη και δείπνησαν μαζί σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της περιοχής!

Φυσικά μαζί της είναι και ο σύζυγός της

Relaxed next to my beloved#always#together#inlove#enjoy#happy#myhusband

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Έχοντας μόλις βιώσει τη λάμψη και τη χλιδή του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, το λαμπερό ζευγάρι επισκέφτηκε και το Μονακό, με αφορμή τους αγώνες της Formula 1, όπου μεταξύ φίλων διασκέδασε σε πολυτελές θέρετρο. Σειρά στο mini tour τους φαίνεται πως είχε η Αντίμπ, από όπου προέκυψε και η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Μαριέττας, ενώ παραμένει άγνωστο αν το Saint Tropez ήταν ο τελευταίος προορισμός τους ή αν θα συνεχίσουν τις μοναδικές διακοπές τους στη Γαλλική Ριβιέρα.

Great day#edenrock#cannesfilmfestival2017 #antibes#beautiful#fun#friends

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αγαπούν ιδιαιτέρως τα ταξίδια και δεν χάνουν ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και να «γευτούν» την κουλτούρα και τις συνήθειες άλλων χωρών!

Yes June welcome#vacation#loveit#summerlover#aamzing#cantwaitforsummer

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

Read More

And More