Μαριέττα Χρουσαλά: Οι φθινοπωρινές της βουτιές και οι αποδράσεις σε Μυκήνες και Ναύπλιο (pics,vid)

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, ωστόσο ο καιρός επιτρέπει ακόμη τις αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας. Τι και αν η εποχή είναι δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας, ο κόσμος προσπαθεί να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να ζει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς να σκέφτεται έστω και για λίγο τον κορονοϊό. Η Μαριέττα Χρουσαλά, με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου, διοργάνωσε μια μικρή οικογενειακή εξόρμηση για να ξεχαστεί λίγο από τις κακοτροπιές της εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια επισκέφτηκε τις Μυκήνες, όπου μαζί με την οικογένειά της εξερεύνησαν τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο. Όπως σχολίασε η ίδια στα social media, έχει να βρεθεί εκεί από την ηλικία των 11 χρονών! Η Μαριέττα πέρασε μια υπέροχη μέρα με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους, ενώ την επόμενη ημέρα έφυγαν για Ναύπλιο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, συνέχισε τις φθινοπωρινές της διακοπές στο όμορφο Ναύπλιο. Μάλιστα, εκεί δεν δίστασε και να βουτήξει στη θάλασσα, παρά τους 22 βαθμούς που είχε! Η όμορφη Ελληνίδα δεν ένιωσε καθόλου κρύο και απόλαυσε τις βουτιές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την απόδραση της Μαριέττας Χρουσαλά:

Read More

And More