Μαριέττα Χρουσαλά: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά της, για να αποφύγουν τον κορονοϊό! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά στηρίζει την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας “Μένουμε Σπίτι” και ειδικά από τη στιγμή που είναι μητέρα τριών παιδιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και προστασίας. Η όμορφη Ελληνίδα, η οποία ταξίδεψε πριν μερικές εβδομάδες στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο σπίτι της με την οικογένειά της, με σκοπό να προστατευτούν από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει σκεφτεί έξυπνους και διασκεδαστικούς τρόπους, ώστε να περνάει η μέρα ευχάριστα για τον Σπύρο, την Μαργκώ και τον μικρό Κωνσταντίνο. Για αρχή, η ευτυχισμένη μανούλα έφτιαξε μόνη της ένα παιχνίδι κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι, ώστε τα παιδιά της να απασχοληθούν και να μη σκέφτονται το έξω.

Βέβαια, τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά πρέπει να βρίσκουν χρόνο και για τα μαθήματά τους, για αυτό και η Μαριέττα τα βάζει να διαβάζουν τις ασκήσεις τους, έστω και εξ αποστάσεως από το σχολείο τους. Όταν η πρώην παρουσιάστρια, θέλει να χαλαρώσει, βγαίνει στο μπαλκόνι της μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και απολαμβάνουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα!

Μαμά και παιδιά μπήκαν στην κουζίνα και ζύμωσαν ψωμί!

Read More

And More