Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της στην αγκαλιά της λίγες εβδομάδες πριν το baby bloom!

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στο πιο κοσμικό νησί των Κυκλάδων για την βάφτισή του, ο μικρός Σπύρος Πατίτσας απολαμβάνει τις πρώτες του βόλτες στην παραλία μαζί με τους χαρούμενους γονείς του και την μεγαλύτερη αδερφή του Μάργκω.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΥΟU τον απαθανάτισε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μητέρας του Μαριέττας Χρουσαλά, στην παραλία της Βουλιαγμένης.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια υποδυμάτων πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, την τρίχρονη κόρη τους και τον τριών μηνών γιο τους.

Παρόλο που πια βρίσκεται στην τελική ευθεία για την βάφτιση του μικρού Σπύρου που θα γίνει στις 11 Ιουλίου, σε παρεκκλήσι γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Μυκόνου, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν δείχνει να αγχώνεται καθόλου αφού η μητέρα της, Αγλαΐα έχει αναλάβει εξολοκλήρου την διοργάνωση της σημαντικής αυτής στιγμής.

Έτσι η ίδια έχει την ευκαιρία να περνά πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο όπως αυτές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού.


Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More