Μαριέττα Χρουσαλά: Οι βόλτες με τα παιδιά στον κήπο και τα παιχνίδια στο σπίτι λόγω καραντίνας!

Στο σπίτι της στην Αθήνα με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο μένει η Μαριέττα Χρουσαλά και δεν σταματά να αντιμετωπίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία την καραντίνα. Η Ελληνίδα καλλονή, μάλιστα, ψάχνει καθημερινά να βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να περνά με τα τρία αγγελούδια της και να τα απασχολεί όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στην ημέρα.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα και σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, το δύσκολο κομμάτι της καραντίνας είναι που έχουν χωριστεί τα παιδιά από τους παππούδες για προληπτικούς λόγους, ενώ το καλό κομμάτι της υπόθεσης για την Μαριέττγα είναι που ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας περνά όλο και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, καθώς δεν χρειάζεται να λείπει όλη την ώρα για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όσον αφορά τώρα τους τρόπους απασχόλησης των παιδιών. Εκτός από το διάβασμα και τη βοήθεια στα μαθήματα, κυρίως στην Μάργκω, που είναι 7 ετών, η μέρα όταν είναι ηλιόλουστη έχει παιχνίδια στον κήπο. Αυτές τις μέρες μάλιστα, και τα τρία παιδιά μαζί με την διάσημη μαμά τους έκαναν βόλτες στην αυλή και έψαχναν να βρουν την χελωνίτσα τους. Η Μαριέττα μάλιστα ανέβασε στο Instagram και video με τις βόλτες στον ανθισμένο κήπο του σπιτιού της.

Ωστόσο, και οι κάθε είδους χειροτεχνίες, αλλά και καλλιτεχνικές δημιουργίες έχουν μια εξέχουσα θέση στην καθημερινότητα των παιδιών.

Τα βράδια, όμως, είναι αφιερωμένα στα επιτραπέζια παιχνίδια. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια έχει «ξεθάψει» από την αποθήκη επιτραπέζια παιχνίδια και μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της παίζουν καθημερινά non stop. Αυτές τις μέρες μάλιστα την τιμητική της φαίνεται πως έχει η Μονόπολη!

Τέλος, μια ακόμη αγαπημένη ασχολία της Μαριέττας και των παιδιών είναι και η μαγειρική. Όλοι μαζί, μάλιστα, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα έφτιαξαν πασχαλινά κουλουράκια, ενώ ετοιμάζονται και για το αποψινό γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης!

Read More

And More