Μαριέττα Χρουσαλά: Οι βόλτες με την μητέρα της, πριν φύγει για Νέα Υόρκη! [pic]

Στην Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά βρίσκεται πια η Μαριέττα Χρουσαλά. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή και σχεδιάστρια σανδαλιών (του brand Marietta’s Fantasy) πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τους γονείς και τα πεθερικά της και απόλαυσε χαλαρές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Φυσικά δεν έμεινε μόνο στην Αθήνα, αφού με όλη την οικογένεια έφυγε για διακοπές στα ελληνικά νησιά, ενώ έκανε και μια μίνι εκδρομή με τον σύζυγό της στο Μονακό. Το σίγουρο, όμως, είναι, πως πριν φύγει για Νέα Υόρκη συνάντησε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους φίλους της.

Προτεραιότητά της και πάλι ήταν όμως η οικογένειά της. Δεδομένου ότι ταξιδεύει συχνά με τον σύζυγό της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτήν την περίοδο θέλησε να περάσει χρόνο με τον αδελφό της Θανάση και την μητέρα της Αγλαΐα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” μαζί μαμά και κόρη σε απογευματινή βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Με casual εμφάνιση και ένα μεγάλο χαμόγελο, οι δυο τους έκαναν τις βόλτες και τα ψώνια τους στα νότια προάστια και έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους.

Λίγες μέρες μετά όμως, η Μαριέττα ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε και πάλι για Αμερική με τον άντρα της… και ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram:

In New York you have to#ny#nystyle#strolling#around#brunchtime#family#kids#loveit#amazing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

Movie set#newyork#film#happeningnow#streetsofnewyork#amazing #

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις


Read More

And More