Μαριέττα Χρουσαλά: Οι βόλτες με το σκάφος στο Ιόνιο και η ευχάριστη έκπληξη που την περίμενε! [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές με το σκάφος στο Ιόνιο Πέλαγος συνεχίζει η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Το γνωστό ζευγάρι, μετά το τέλος της καραντίνας (που την πέρασαν στην Αθήνα), ετοίμασε βαλίτσες και έκανε αρχικά ένα tour στα νησιά του Αργοσαρωνικού και έπειτα όλοι μαζί απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στο Ιόνιο. Αρχικοί, προορισμοί του Λέοντα και της Μαριέττας ήταν η Κεφαλονιά και η Λευκάδα, ενώ οι βόλτες με το σκάφος δεν είχαν τέλος.

Μάλιστα, σε μια από αυτές, η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο είχε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Το σκάφος τους μόλις βγήκε στα ανοιχτά συναντήθηκε με δελφίνια και όπως καταλαβαίνεις τα παιδιά της Μαριέττας ξετρελάθηκαν. Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτό το θέαμα με τα παιχνίδια των δελφινιών της «έφτιαξε τη μέρα».

Φυσικά, η όμορφη Ελληνίδα καλλονή έχει μοιραστεί και πολλά ακόμη όμορφα στιγμιότυπα του φετινού καλοκαιριού, μέσα από τα social media της, στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα μετά τη δύσκολη περίοδο του lockdown!

Και οι βουτιές συνεχίζονται!

Read More

And More