Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά: Όμορφες και χαλαρές στιγμές στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

H Mαριέττα Χρουσαλά μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και η χαρά αυτή δεν κρύβεται! Η Μάργκω θα αποκτήσει αδερφάκι και μάλιστα σύντομα, αφού η Μαριέττα δυανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια όλο αυτό τον καιρό μας δείχνει όμορφες στιγμές της μέσα από το Instagram και πραγματικά η εγκυμοσύνη της την έχει κάνει να λάμπει! Πολλές φορές συνηθίζει να βγάζει selfie από το κρεβάτι της και να δείχνει πόσο όμορφα περνά τα Σαββατοκύριακά της.

/

Την τελευταία Κυριακή βρέθηκε κοντά στη θάλασσα κι έκανε τη βόλτα της καθώς χαλάρωνε με τους δικούς της ανθρώπους. Φυσικά τόσο ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, προσέχουν και περιποιούνται λίγο παραπάνω τη μέλλουσα μανούλα.

Ενώ λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλια της απόλυτης πρωταγωνίστριας της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της Μάργκω. Στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία λέγοντας: “Μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου! Χρόνια πολλά μικρή μου πριιγκίπισσα!”

© 2024 tlife.gr