Μαριέττα Χρουσαλά: Παραμένει σε mood καραντίνας και μας δείχνει πώς περνά τη μέρα της [pics]

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας να έλαβε τέλος από τις αρχές του μήνα, όμως η Μαριέττα Χρουσαλά εξακολουθεί να βρίσκεται στο ίδιο mood. Η πρώην παρουσιάστρια παραμένει στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της και είναι full time μαμά! Η ίδια περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της μαζί με τα τρία παιδιά της ενώ όταν βραδιάσει “κλέβει” και λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η γνωστή σχεδιάστρια σανδαλιών παρακολούθησε τα διαδικτυακά μαθήματα μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της, τα βοήθησε στο διάβασμα ενώ στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα και μας έδειξε γι’ ακόμα μια φορά τις άριστες ικανότητές της στη ζαχαροπλαστική φτιάχνοντας ένα κέικ.

Από το πρόγραμμα της Μαριέττας Χρουσαλάς δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η γυμναστική. Μέχρι να βρεθεί ξανά στις παραλίες και να παίξει το αγαπημένο της beach volley μαζί με την παρέα της, η ίδια μένει σπίτι και προπονείται στο μίνι γυμναστήριο που έχει φτιάξει μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαριέττα Χρουσαλά παραμένει σε mood καραντίνας.

Read More

And More