Μαριέττα Χρουσαλά: Ποιον διάσημο Τούρκο συνάντησε στην Μύκονο; [pics]

Στη Μύκονο συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά και δεν σταματούν τις κοσμικές εξόδους. Το ζευγάρι βρέθηκε αυτές τις μέρες σε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά πάρτυ στο  νησί και ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Ο λόγος για το χλιδάτο πάρτυ του γνωστού σχεδιαστή Philipp Plein. Μετά τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος στην Αθήνα, ο Philipp Plein βρέθηκε στη Μύκονο και διασκέδασε μέχρι το πρωί μκ φίλους. Στο συγκεκριμένο πάρτυ βρέθηκε και το γνωστό ζευγάρι, αλλά και ένας αστέρας της Τουρκίας. Ο λόγος για τον πρώην χασάπη και νυν εστιάτορα Νουσράτ Γκιοκτσέ.  Ο γνωστός σε όλους Salt Bae, που είχαμε δει στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο και έγινε γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει τα κρέατά του, έχει ανοίξει εστιατόριο στη Μύκονο και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα.

Ωστόσο, η φιλική του σχέση με τον Philipp Plein τον οδήγησε στο πάρτυ. Εκεί φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, αλλά και με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα που βρέθηκαν στο ίδιο event Και είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν προσωπικά!

Read More

And More