Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία της Florida! [pic,vid]

Η Μαριέττα Χρουσαλά μετρά αντίστροφά για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής μιας μητέρας, δηλαδή την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της μωρό! Εκείνη και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και να χαρίσουν άλλο ένα αδερφάκι στην Μάργκω και τον Σπύρο. Η Μαριέττα έχει μπει στον μήνα της και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γεννήσει!

Μάλιστα, εδώ και μεγάλο διάστημα, η πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Florida, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του εφοπλιστή, με την Μαριέττα να ζει μοναδικές στιγμές στην παραλία. Η οικογένεια Πατίτσα περνάει τα φετινά Χριστούγεννα άκρως καλοκαιρινά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα του Miami.

Πριν από λίγες ώρες, η εγκυμονούσα καλλονή μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ποζάροντας με μπικίνι στην παραλία! Η Μαριέττα Χρουσαλά ανέφερε στην λεζάντα πως ανυπομονεί να γνωρίσει επιτέλους το μωρό της. Οι μέρες πλησιάζουν και το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς την σημαντική μέρα.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More