Μαριέττα Χρουσαλά: Στο ζωολογικό πάρκο με τα παιδιά της! [pics]

Ο βενιαμίν της οικογένειας είναι σχεδόν 2,5 μηνών και ήδη έχει γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο σπίτι. Ο λόγος για το τρίτο παιδί του Λέοντα Πατίτσα και τηνς Μαριέττα Χρουσαλά που γεννήθηκε στις αρχές του χρόνου και έφερε χαμόγελα χαράς στους γονείς του, αλλά και στα δυο αδελφάκια του, την Μάργκω και τον Σπύρο. Ο μικρός μάλιστα, έκανε ήδη τις πρώτες βόλτες με την διάσημη μαμά του στο Μαϊάμι και πήγε με όλη την οικογένεια στο ζωολογικό κήπο.

Το ζωολογικό πάρκο στο Μαϊάμι είναι από τα αγαπημένα όλης της οικογένειας, με την Μαριέττα να αγαπά τις βόλτες με τα παιδιά της στο συγκεκριμένο χώρο και να γεμίζει τα social media φωτογραφίες με τις περιπέτειές τους. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η χαρούμενη μανούλα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό, για να κάνει βόλτες με το ποδήλατο και περίπατο με τα παιδιά στο πάρκο, ενώ φωτογράφησε και τα αγαπημένα της ζωάκια.

https://www.instagram.com/p/Bg68hkqjTDk/?taken-by=mariettachrousala

https://www.instagram.com/p/Bg7jevojTdQ/?taken-by=mariettachrousala

Αδυναμία της, φυσικά, ήταν η καμηλοπάρδαλη, η οποία κάθισε να την ταΐσει, ενώ όπως είδαμε στα Instagram stories της η επαφή με τους αλιγάτορες, ήταν από ασφαλή απόσταση…Ιδιαίτερα ενθουσιασμένα, όμως με τα άγρια ζώα, του πάρκου ήταν και τα παιδιά της και κυρίως η Μάργκω, που αγαπά πολύ τις βόλτες με τους γονείς!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More