Μαριέττα Χρουσαλά: Στον κινηματογράφο με τα παιδιά της! [pics]

Μετά από ένα μαγικό καλοκαίρι γεμάτο εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε για λίγο στην πρωτεύουσα. Η πρώην παρουσιάστρια “όργωσε” με το σκάφος το Ιόνιο Πέλαγος μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους, ενώ έκαναν και μικρές αποδράσεις στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Μύκονο και στην Σαντορίνη. Αρχές Σεπτεμβρίου, μάλιστα, η οικογένεια Πατίτσα ταξίδεψε στην όμορφη Σέριφο για να απολαύσει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Σε μία ανάπαυλα… από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε στην Αθήνα! Ωστόσο, φυσικά δεν έμεινε σπίτι της! Πήρε τα δύο από τα τρία παιδιά της, τον Σπύρο και την Μαργκώ, και πήγαν… σινεμά! Βλέπεις, ο Κωνσταντίνος είναι ακόμη μικρούλης και γι’ αυτό τον λόγο η μανούλα τον άφησε με τον πατέρα του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» (“The Secret Life of Pets 2”), σε γνωστό κινηματογράφο του Παλαιού Φαλήρου. Μαμά και παιδιά δεν σταμάτησαν να γελούν με την παιδική ταινία, ενώ στη συνέχεια πόζαραν οικογενειακώς στον φωτογραφικό φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Panoulis

Read More

And More