Μαριέττα Χρουσαλά: Βραδιά διασκέδασης με τον Λέοντα Πατίτσα να τραγουδά! [pics,vids]

Μαγικές στιγμές στην Αθήνα περνούν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας! Το αγαπημένο ζευγάρι μέχρι στιγμής απολαμβάνει τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμη για κάποιον προορισμό του εξωτερικού. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι δυο τους λατρεύουν τις αποδράσεις και πριν λίγο διάστημα βρέθηκαν στο Miami αλλά και στην Βενετία, με αφορμή τον γάμο φιλικού τους ζευγαριού. Μπορεί να είναι ακόμη στην Αθήνα, ωστόσο η πρώην παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν σταματούν τις βραδινές εξόδους!

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι πολλά και η Μαριέττα δεν έχασε ευκαιρία να βρεθεί σε ένα απ’ αυτά! Η διάσημη Ελληνίδα έβαλε τα καλά της και συνοδεύτηκε από τον άντρα της ζωής της σε christmas event στο Κολωνάκι! Η Μαριέττα Χρουσαλά διασκέδασε με τη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τον Λέοντα αλλά και τους φίλους της και πέρασε μια υπέροχη νύχτα!

Μάλιστα, ο Λέων Πατίτσας δεν δίστασε να πάρει τον μικρόφωνο από τον τραγουδιστή του μαγαζιού και να πει και αυτός ένα τραγουδάκι! Η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει αυτή την… πολύ ξεχωριστή στιγμή! Δεν ξέραμε πάντως ότι ο γνωστός εφοπλιστής είχε ικανότητες στο τραγούδι!

Read More

And More