Μαριέττα Χρουσαλά: Ταξίδι στη Λέσβο με όλη την οικογένεια! [pics,video]

Ένα μαγικό καλοκαίρι στην Ελλάδα περνά και φέτος με όλη την οικογένειά της η Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια μπορεί να ζει στο Μαϊάμι τα τελευταία χρόνια, αλλά τα καλοκαίρια της είναι αφιερωμένα στην Ελλάδα. Έτσι, και φέτος βρέθηκε από νωρίς στη γενέτειρά μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον νεοφώτιστο Κωνσταντίνο.

Οι διακοπές ξεκίνησαν από την Μύκονο, όπου και έγιναν τα βαφτίσια του βενιαμίν της οικογένειας και ακολούθησαν εξορμήσεις σε Ναύπλιο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Αντίπαρο και Σαντορίνη. Και τώρα όλη η οικογένεια βρέθηκε στο Μόλυβο στη Λέσβο.

Η Μαριέττα, μάλιστα, απόλαυσε το πιο μαγικό ηλιοβασίλεμα στο νησί και φυσικά είχε κοντά της τον καλύτερο φωτογράφο για να απαθανατίσει τη στιγμή. Ο λόγος για την κόρη της Μάργκω, που ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο και απαθανάτισε την Μαριέττα σε δυο πολύ όμορφα στιγμιότυπα.

Φυσικά, η περήφανη μανούλα ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως «αυτά γίνονται όταν η κόρη της πιάνει το κινητό».

Read More

And More