Μαριέττα Χρουσαλά: Ταξίδι στην Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! [pics]

Μαριέττα Χρουσαλά: Ταξίδι στην Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! [pics] | tlife.gr

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά, καθώς διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο περιμένει το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει από το να ταξιδεύει και να περνάει μοναδικές στιγμές. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, η Μαριέττα και ο Λέων βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη και περνάνε καταπληκτικά!

Το όμορφο ζευγάρι έχει ως βάση του το Λονδίνο, αλλά έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει αρκετά συχνά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λέοντα Πατίτσα. Έτσι, αυτή την φορά, βρέθηκαν στην μητρόπολη του κόσμου και δεν σταμάτησαν να γυρίζουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης! Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου έκαναν μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο, λόγω του Halloween, που γιορτάζεται αυτή την περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε Supergirl και ήταν πανέμορφη, ενώ ο Λέων προτίμησε να ντυθεί πιο απλά, με μαύρα ρούχα. Το ζευγάρι διασκέδασε με καλή παρέα, ενώ δεν παρέλειψε να πάει και σε γνωστό κλαμπ στην καρδιά του Μεγάλου Μήλου!

Ο Λέων Πατίτσας, πάντως, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram, καθώς ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή του στην πρωτεύουσα του κόσμου. Ο γνωστός επιχειρηματίας ανήρτησε φωτογραφίες σχεδόν από όλα τα μέρη που επισκέφτηκε με την Μαριέττα, όπως από την Park Avenue, το Soho και την Washington Square Park!
Δες τις φωτογραφίες:

READ more